Expo + Prijsuitreiking Prijs Jef Van Ranst

Ontdek op dinsdagavond 28 november op de tentoonstelling ‘Prijs Jef Van Ranst’ de laureaten van de Prijs Jef Van Ranst 2023. Snelle schetsen worden afgewisseld met uitgewerkte tekeningen. In alle tekeningen en reeksen staat het ontwerpproces, de ruimtelijke voorstelling en de tekening als communicatiemiddel centraal.

Op de prijsuitreiking geeft Dr. Helen Thomas, juryvoorzitter Prijs Jef Van Ranst 2023, een keynote en gaat ze in gesprek met Dirk Somers (Bovenbouw Architecten), Jean-Pierre Van Liefferinge (SVR-ARCHITECTS), Riet Eeckhout (Drawing Researcher KU Leuven), designer Ruben Castro en jonge architecten.

Wil je de prijsuitreiking bijwonen?

Schrijf je hier in

Programma Prijs Jef Van Ranst

18.30Ontvangst en vrije rondgang Expo Jef Van Ranst en de expo's 'Gevonden architectuur' en 'Unfolding the Archives #6 Marcel Raymaekers'.
19.00Welkom door Sofie De Caigny, directeur van het Vlaams Architectuurinstituut
19.05Keynote - “Architecture Through Drawing” door Dr. Helen Thomas van Drawing Matter en juryvoorzitter Prijs Jef Van Ranst 2023
19.30Panelgesprek “De kracht van de schets” met Dr. Helen Thomas, Dirk Somers (Bovenbouw Architecten), Jean-Pierre Van Liefferinge (SVR-ARCHITECTS), Riet Eeckhout (Drawing Researcher), Ruben Castro en jonge architecten
20.00Prijsuitreiking Prijs Jef Van Ranst 2023
20.15Feestelijke receptie

Praktisch

Prijsuitreiking

Dinsdag 28 november
Van 18.30 tot 21.30

Locatie expo + prijsuitreiking

Kunstcentrum De Singel
Desguinlei 25,
2020 Antwerpen

Toegang

Gratis